Typ de vraag of een trefwoord
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Welkom!
Wij raden het niet aan om tickets door te verkopen, maar begrijpen dat het kan gebeuren dat je een ticket te veel hebt en dat dit vervelend kan zijn.
Er bestaan websites om tickets door te verkopen, maar wij kunnen de betrouwbaarheid van deze sites niet garanderen.
De tickets staan op jouw naam en bij problemen (tickets die meerdere keren werden doorverkocht, vervalste tickets...) kan je juridisch worden vervolgd. Het is daarom aanbevolen om tickets enkel door te verkopen aan mensen die je vertrouwt. Zo ben je er zeker van dat er geen strafbare feiten zullen worden gepleegd.
Wij willen je er ook op wijzen dat het bij wet verboden is om tickets duurder te verkopen dan de op het ticket vermelde prijs.
Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Powered by inbenta