Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Welkom!

KOOP & SPAAR

Home

Je kan contact opnemen met Koop en Spaar via:
E-mail: ledenservice@koopenspaar.be
Telefoon:  0800 81 693 (gratis vanuit een vaste lijn binnen België), maandag – vrijdag 09:00-18:00

Daarnaast kan je meer te weten komen over het programma via www.koopenspaar.be

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.

Als je bij ons tickets hebt gekocht dan zie je na je betaling een bevestiging in je scherm.
Op dit scherm vind je ook een banner van Koop en Spaar.
Klik op de banner en volg de instructies van Koop en Spaar  om lid te worden en gebruik te kunnen maken van de voordelen.

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.

Koop en Spaar is een online lidmaatschap waarmee je exclusief toegang krijgt tot vele kortingen en cashback ontvangt bij een groot aantal online retailers.
Met Koop en Spaar kan je een welkomst-cashback tegemoet zien voor je volgende boeking bij Ticketmaster.

Leden kunnen daarnaast een maandelijkse bonus van €10 claimen en ontvangen 10% cashback op aankopen en boekingen bij een groot aantal online retailers.
Je kan meer te weten komen over het programma via www.koopenspaar.be

Als lid van Koop en Spaar kan je tot wel €3600 per jaar besparen op je online aankopen.
Het lidmaatschap is gratis voor de eerste 30 dagen.
Hierdoor kan je eenvoudig het lidmaatschap uitproberen voordat je het maandelijkse lidmaatschapsgeld van €15 dient te betalen.

Leden kunnen hun lidmaatschap op elk moment stop zetten door contact op te nemen met Koop en Spaar via 0800 81 694 (gratis vanuit een vaste lijn binnen België) of een e-mail te sturen naar ledenservice@koopenspaar.be.