Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Welkom!

Gebruik de zoekfunctie bovenaan de startpagina om het gewenste evenement te zoeken en selecteren.

1. Selecteer een datum en klik op Koop tickets in de lijst met evenementen

2. Voor sommige events, kan je kiezen tussen het gebruik van een Interactieve Plattegrond of je kan Ticketmaster de best beschikbare plaatsen voor je laten zoeken.

• Klik hier voor meer informatie over de Interactieve Plattegrond.
  • Laat Ticketmaster de best beschikbare plaatsen zoeken:

• Kies het gewenste aantal tickets
    • Selecteer best beschikbare tickets of kies zelf je prijs en plaats
    • Klik op "Doorgaan"

3. Bewijs dat je een persoon bent en geen geautomatiseerd programma.

4. De gekozen plaatsen worden weergegeven. Klik op Doorgaan, of op Opnieuw zoeken als de plaatsen je niet bevallen.

5. Log in met je klantgegevens.

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, klik je op Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en een nieuw, tijdelijk wachtwoord zal meteen worden verstuurd. Als je nog geen account hebt, klik je op Registreer en vul de verplichte velden in.

6. Kies je leveringswijze al naargelang de beschikbare mogelijkheden. Meer informatie over de verschillende leveringswijzen vind je hier.

7. Kies de gewenste betalingswijze al naargelang de beschikbare mogelijkheden. Meer informatie over de verschillende betalingswijzen vind je hier.

8. Controleer of je betaal-en afleveradres juist zijn. Vink het vakje Ik aanvaard de verkoopvoorwaarden aan Vink het vakje Aankoop bevestigen aan.

Je krijgt een e-mail ter bevestiging van je bestelling.