Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Welkom!

HOE EN WAAR KAN IK TICKETS BESTELLEN

Home

Online

www.ticketmaster.be

Voor meer informatie over hoe je online tickets kan bestellen vind je hier.

Telefonisch

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kan je tickets telefonisch bestellen op onderstaande nummers:

• vanuit België, 0900 40 850 (€0,50/min)
  • vanuit het buitenland, +32 70 660 601 (€0,30/min)

Verkooppunten

Klik hier voor een overzicht van onze verkooppunten.

Aan de deur

Meestal zijn er de dag van het concert/evenement nog tickets te koop aan de kassa, tenzij het concert of evenement volledig uitverkocht is. Deze informatie is altijd terug te vinden op onze website.

Via onze app

Download onze handige app.

iOS

Android

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.

Tickets bestellen vanuit het buitenland kan via www.ticketmaster.be of telefonisch via +32 70 660 601 (€0,30/min). Telefonisch is de taalkeuze beperkt tot Nederlands en Frans.

Let op! Wens je tickets via onze website te bestellen is het niet mogelijk om met een eventueel buitenlandse ticketmaster account in te loggen. Er dient een account aangemaakt te worden voor ticketmaster.be.

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Klik hier voor een overzicht van onze officiële verkooppunten.
Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.

Voor de meeste van onze evenementen zijn er plaatsen voor personen met beperkte mobiliteit beschikbaar. Om deze plaatsen te reserveren, dient u een ticket te kopen voor de persoon met beperkte mobiliteit en zijn begeleider.

U kunt daarvoor terecht bij onze klantendienst op het volgende adres: groups@ticketmaster.be of telefonisch via volgend nummer: 070 223 193 (€0.3/min)

Let op: op evenementen waar een speciaal podium wordt geplaatst, mag een persoon in een rolstoel slechts door één begeleider vergezeld worden.

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.

Voor bepaalde events kan u een groepsboeking (vanaf 10 personen) plaatsen.

Klik hier voor meer info.

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.

Gebruik de zoekfunctie bovenaan de startpagina om het gewenste evenement te zoeken en selecteren.

1. Selecteer een datum en klik op Koop tickets in de lijst met evenementen

2. Voor sommige events, kan je kiezen tussen het gebruik van een Interactieve Plattegrond of je kan Ticketmaster de best beschikbare plaatsen voor je laten zoeken.

• Laat Ticketmaster de best beschikbare plaatsen zoeken:

• Kies het gewenste aantal tickets
    • Selecteer best beschikbare tickets of kies zelf je prijs en plaats
    • Klik op "Doorgaan"

3. Bewijs dat je een persoon bent en geen geautomatiseerd programma.

4. De gekozen plaatsen worden weergegeven. Klik op Doorgaan, of op Opnieuw zoeken als de plaatsen je niet bevallen.

5. Log in met je klantgegevens.

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, klik je op Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en een nieuw, tijdelijk wachtwoord zal meteen worden verstuurd. Als je nog geen account hebt, klik je op Registreer en vul de verplichte velden in.

6. Kies je leveringswijze al naargelang de beschikbare mogelijkheden. Meer informatie over de verschillende leveringswijzen vind je hier.

7. Kies de gewenste betalingswijze al naargelang de beschikbare mogelijkheden. Meer informatie over de verschillende betalingswijzen vind je hier.

8. Controleer of je betaal-en afleveradres juist zijn. Vink het vakje Ik aanvaard de verkoopvoorwaarden aan Vink het vakje Aankoop bevestigen aan.

Je krijgt een e-mail ter bevestiging van je bestelling.